WELKOM BIJ WASSTRAAT RENTENAAR

OPENINGSTIJDEN: Maandag-vrijdag: 8.00 tot 21.00 uur - Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur - Zondag: 12.00 - 16.00 uur

Effectief en grondig je auto wassen in onze wasstraat op texel

Is je auto wel weer toe aan een wasbeurt en wil je dat dit goed wordt gedaan? Bespaar jezelf de tijd en moeite en kom langs bij Wasstraat Texel. Binnen een mum van tijd is je auto weer blinkend schoon. Zo kun je snel weer op pad met een blinkende auto en een stralende lach!

Bij Wasstraat Texel hebben we aandacht voor onze klanten en hun auto’s. Daarom heb je bij ons ruime keuze uit verschillende wasprogramma’s en kun je met de Waspas korting krijgen op wasbeurten. Heb je even een uurtje tussendoor en wil je je auto laten wassen? Je rijdt zo de Wasstraat in. Heb je meer tijd en wil je nog een vraag stellen of een praatje maken? We staan voor je klaar!

Meer informatie

Onze wasprogramma's

Wil jij een snel en effectief wasprogramma? Of neem je liever even wat extra tijd om alle hoeken en kieren van jouw auto goed te laten blinken? Het kan allemaal bij Wasstraat Texel. Onze diverse wasprogramma’s bieden je voldoende opties. Zo heb je keuze uit een ‘Basic’-wasprogramma waarbij vooral het periodieke wasonderhoud van je auto voorop staat. Verdient jouw auto een extra’tje? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor ons ‘Super’-programma waar we de beste producten inzetten om jouw auto extra in de watten te leggen. 

Bij wasstraat Rentenaar kan je ook terecht met je bus! We zijn op Texel de enige waar ook bussen tot een hoogte van 2.70 gewassen kunnen worden.

Voor auto's met een imperiaal hebben wij een speciaal imperiaal programma. Daarbij blijft de dakborstel boven, zodat er niks wordt beschadigd.

De voordelen van Wasstraat Texel

  • Geen afspraak nodig
  • Centraal gelegen
  • Korting met de waspas
  • 2.7 meter doorrijhoogte
  • Ook open in het weekend en 's avonds
  • Imperiaal wasprogramma

Wasstraat Texel: goed voor het milieu!

In veel gemeenten is het verboden om zelf de auto te wassen op straat. Dit omdat er bij het wassen veel water en zeep wordt gebruikt die vervolgens terechtkomen op straat en in de natuur. Hoewel het op Texel niet verboden is om zelf de auto te wassen, is het voor het milieu natuurlijk beter om dit niet te doen. In onze wasstraat kun je je auto milieuvriendelijk laten wassen. Dat scheelt jou energie en middelen én is beter voor het milieu!