Uw Hybride en EV-specialist op Texel

Het onderhouden van een hybride of elektrische auto is compleet anders op het gebied van onderhoud en reparatie dan een auto met een benzine- of dieselmotor. Er is veel kennis noodzakelijk over veilig werken aan een elektrisch voertuig vanwege de aanwezige hoogspanning. De specialisten van Van Schellen Auto’s in Kampen worden ieder jaar bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Naast kennis beschikt Van Schellen Auto’s over het juiste diagnose- en meetapparatuur om complete reparaties en onderhoud uit te voeren aan uw hybride of elektrische auto.

 

Steeds meer elektrische voertuigen

 

Langzamerhand groeit het aandeel elektrische voertuigen en steeds meer autofabrikanten gaan elektrische voertuigen produceren. Naar verwachting worden er zelfs in 2030 alleen nog maar elektrische auto’s nieuw verkocht. Elektrisch rijden is veel minder milieubelastend en wij laten je graag kennis maken met deze leuke en verantwoorde manier van autorijden. Ziet u uzelf al rijden in een Opel Ampera of een mooie Hybride Grandland

Wilt u uw elektrische auto laten onderhouden of bent u op zoek naar een elektrische auto? Garage Rentenaar staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.